MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Grzyby w occie, jak i te kiszone, to ich postać gotowa do...
fot. Sergii Baibak/Getty Images

Jakie grzyby można suszyć, a jakie marynować, mrozić i kisić? Zobacz, jak łatwo zrobić przetwory z grzybów na zimę. Podajemy przepisy i rady

Grzyby w occie, jak i te kiszone, to ich postać gotowa do spożycia. W przypadku mrożonych i suszonych konieczna jest jednak ich obróbka przed jedzeniem – chyba, że używamy sproszkowanych jako przyprawy.

Zobacz również

Efektowna oprawa fanów Stali na meczu z Zagłębiem II. Działo się na trybunach! [FOTO]

NOWE
Efektowna oprawa fanów Stali na meczu z Zagłębiem II. Działo się na trybunach! [FOTO]

Korowód rycerzy i dam dworu okrążył stare miasto w Kożuchowie

Korowód rycerzy i dam dworu okrążył stare miasto w Kożuchowie

Polecamy

Apetyczne łazanki z młodą kapustą i łazankami. To danie znasz z kuchni babci

Apetyczne łazanki z młodą kapustą i łazankami. To danie znasz z kuchni babci

Koniec rywalizacji w gminach i powiatach. Zwycięzcy pojadą w maju do Wrześni

Koniec rywalizacji w gminach i powiatach. Zwycięzcy pojadą w maju do Wrześni

Co łączy ziemianki z Wołyniem? Biblioteka zaprasza na dwa niezwykłe spotkania

Co łączy ziemianki z Wołyniem? Biblioteka zaprasza na dwa niezwykłe spotkania