MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
7 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Wyroby mięsne, drobiowe i rybne są poddawane wędzeniu...
fot. pixabay.com/schuetz-mediendesign

Jakim drewnem wędzić? Najlepsze drewno do wędzenia ryb i mięsa, szynki, kiełbasy, boczku

Wyroby mięsne, drobiowe i rybne są poddawane wędzeniu trwającemu od kilku minut aż do paru tygodni (zależnie od temperatury i składu dymu oraz charakteru wędzonego produktu).

Zobacz również

Transfery Widzewa. Jest nowy piłkarz, który potrafi strzelać bramki

Transfery Widzewa. Jest nowy piłkarz, który potrafi strzelać bramki

Bar NieNaŻarty w Radomiu serwuje dania z czasów PRL [ZDJĘCIA]

NOWE
Bar NieNaŻarty w Radomiu serwuje dania z czasów PRL [ZDJĘCIA]

Polecamy

Najprostszy dżem z brzoskwiń na zimę. Tani, smaczny i niezawodny

Najprostszy dżem z brzoskwiń na zimę. Tani, smaczny i niezawodny

Masowe zatrucie nad Bałtykiem. Nie żyje 1 osoba. Winna Salmonella

O TYM SIĘ MÓWI
Masowe zatrucie nad Bałtykiem. Nie żyje 1 osoba. Winna Salmonella

Pędził z ogromną prędkością po alejach w Lesznie

Pędził z ogromną prędkością po alejach w Lesznie