MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
9 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Sos aioli z majonezu i czosnku to pyszny dodatek wywodzący...
fot. Getty images - zdjęcie ilustracyjne

Najlepsze sosy do sałatek i pieczonych warzyw. Sprawdź doskonały sos do sałatki greckiej i Cezar. Wypróbuj sposób na odchudzenie majonezu

Aioli - sos do jajek, ryb, pieczonych warzyw

Sos aioli z majonezu i czosnku to pyszny dodatek wywodzący się z kuchni hiszpańskiej, choć można napotkać go w kuchni włoskiej i francuskiej. To znakomity sos do jajek, ryb oraz pieczonych warzyw. Sprawdź przepis.

Zobacz również

Tragiczne zderzenie. Nie żyje kierowca ciężarówki

Tragiczne zderzenie. Nie żyje kierowca ciężarówki

Radni zadecydują o rozszerzeniu strefy płatnego parkowania w Krakowie

Radni zadecydują o rozszerzeniu strefy płatnego parkowania w Krakowie

Polecamy

Zrób tę maseczkę z rośliny, którą masz w kuchni. Ja wypróbowałam. Ujędrnia i łagodzi

Zrób tę maseczkę z rośliny, którą masz w kuchni. Ja wypróbowałam. Ujędrnia i łagodzi

Pomysłowe tiramisu malinowe. Poleca je włoski kucharz. Palce lizać!

Pomysłowe tiramisu malinowe. Poleca je włoski kucharz. Palce lizać!

Moje wielkie polskie wesele, czyli jak zorganizować ślub bez finansowej katastrofy?

Moje wielkie polskie wesele, czyli jak zorganizować ślub bez finansowej katastrofy?