Uczniowie technikum żywienia i usług gastronomicznych z I Zespołu Szkół po raz trzeci spotkali się w kuchni i w ramach projektu edukacyjnego „Kreatywne warsztaty lodowe z Schöller Ice Cream” przygotowywali lodowe desery.
Organizatorem warsztatów jest producent lodów Nestle Schöller. Tym razem tematem przewodnim było przyrządzanie egzotycznych deserów. Wyszło, że palce lizać.
Przypomnijmy, że firma Schöller zapewniła młodzieży lody oraz firmowe fartuszki.
Strefa Biznesu: Plantatorzy ostrzegają - owoce w tym roku będą droższe
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?